J2US: Νικητές ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα

Στις 03:00 τα ξημερώματα έριξε αυλαία το λαμπερό σόου J2USν με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει τους νικητές Λευτέρη Μητσόπουλο και Λόλα.


Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλιsses, ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους και η Δέσποινα Βανδή σε μία απρόσμενη εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το πάρτι συνεχίστηκε με ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τον Γιάννη Καψάλη και την Χαρά Βέρρα. Δεν θα μπορούσε, όμως, να μη βάλει φωτιά και σε αυτό το πρωτοχρονιάτικο Σαββατόβραδο η μοναδική Άντζελα Δημητρίου!

Στη μεγάλη βραδιά του τελικού ξαναβρέθηκαν στη σκηνή και όλα τα ζευγάρια που πέρασαν από το σόου και φυσικά ο αγαπημένος σε όλους, Σώτης Βολάνης, ενώ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού μας συντρόφευσε στην αλλαγή της χρονιάς.

Τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ που διεκδίκησαν τη νίκη του J2US, Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα, Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης και Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα έβαλαν τα δυνατά τους για την τελική αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα σε τρία τραγούδια, ένα τραγούδι που έχουν ήδη τραγουδήσει στο παρελθόν, ένα τραγούδι δικής τους επιλογής και ένα τραγούδι κοινό για όλους, το «Φίλα με» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνευμένο από τον Σταμάτη Κραουνάκη.


Πρωτιά στην τηλεθέαση


Το J2US  ήταν πρώτο στο κοινό 18-54 με ποσοστό 22,2% φτάνοντας σε τέταρτο ακόμη και το 30% αφήνοντας πίσω του όλα τα μουσικά και μη προγράμματα της βραδιάς.

Το σόου ήταν πρώτο και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 20,9% και τα τέταρτά του να εκτοξεύονται πάλι κοντά στο 30%.

Η τηλεθέαση του J2US  εκτοξεύτηκε στο 27,1% στο γκρουπ 15-34 όπου η τηλεθέαση άγγιξε και το 40% σε τέταρτο, ενώ αυτή τη φορά το ανδρικό κοινό 25-44 έδωσε μεγάλη ψήφο εμπιστοσύνης στο σόου με ποσοστό 26,1% αλλά και τις γυναίκες του γκρουπ 25-54 να δίνουν πρωτιά με ποσοστό 22,9%.

Στην αλλαγή της χρονιάς, στις 12 το βράδυ, το δυναμικό κοινό 18-54 συντονίστηκε με τον Alpha και το J2US για την αντίστροφη μέτρηση δίνοντας ποσοστό 24%, σχεδόν 4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο τη τάξη πρόγραμμα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *