Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχτηκε ότι «ελέγχει» τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα: «Κατινιές δεν κάνω, αλλά 2-3 φορές έχω μπει στο Instagram να δω τι ακολουθεί και κάνω unfollow»

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ότι… παρακολουθεί και ελέγχει τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα και ρίχνει ματιές στα social media του.


Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks τόνισε πάντως, ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Σπύρο Μαρτίκα και είπε γι’ ακόμα μία φορά πόσο τυχερή είναι που έχει δίπλα της έναν τέτοιο άντρα.

«Μαγειρεύουμε και οι δύο στο σπίτι. Όταν εγώ είμαι κουρασμένη, θα μαγειρέψει ο Σπύρος. Κορίτσια, σας εύχομαι να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο.

Εννοείται πως εγώ ζηλεύω περισσότερο. Πάω στο φαρμακείο ή για να τον βοηθήσω ή για να του δώσω ένα φιλί και να φύγω», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτη για τον σύντροφό της, που ήταν κι αυτός παίκτης του Survivor και μάλιστα εκεί… πλέχτηκε το ειδύλλιό τους.

«Για έλεγχο δεν πάω, αλλά έχω ζηλέψει μια φορά που ήταν ένα μοντέλο εκεί. Κατινιές δεν κάνω, αλλά 2-3 φορές έχω μπει στο Instagram να δω τι ακολουθεί.


Μπαίνω και κάνω unfollow κάποιες που ακολουθεί», παραδέχτηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *