Η στιγμή που ο Βασίλης Καρράς είχε λυγίσει πάνω στη σκηνή βάζοντας τα κλάματα – Η τελευταία επιθυμία και τα προβλήματα υγείας

 

Ο Βασίλης Καρράς είχε καρδιά μικρού παιδιού. Μα συνάμα ήταν και ένας δυνατός άνθρωπος που δεν το έβαζε κάτω ποτέ και δεν άφηνε τίποτα να τον λυγίσει. Πριν σχεδόν 6,5 χρόνια όμως, είχε αφήσει τολ συναίσθημα να τον κυριεύσει και έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή.


Το 2017 έγινε στο Θέατρο Πέτρας μια μυθική συναυλία για τα 40 χρόνια της καριέρας του. Ο Βασίλης Καρράς έδειξε εκεί το πόσο ευαίσθητος άνθρωπος ήταν. Έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή εν μέσω μιας επικής αποθέωσης από τον κόσμο.

Η τελευταία επιθυμία

Κάποια σενάρια ανέφεραν ότι η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί εκεί στον τόπο που αντίκρισε τον κόσμο για πρώτη φορά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο Βασίλης Καρράς φέρεται να έχει πει ότι θέλει να ταφεί στην φάρμα του στον μέρος που γεννήθηκε.

Επίσης φέρεται να έχει ζητήσει στην κηδεία του να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για δάκρυα να ακούγονται μπουζούκια και τραγούδια!

Τα προβλήματα υγείας

Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλά προβλήματα υγείας τελευταία.  Οπως είχε γίνει γνωστό τους τελευταίους μήνες του 2022, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη


Τον  Μάρτιο του 2022 ο Βασίλης Καρράς είχε αντιμετωπίσει πάλι ένα σοβαρό θέμα υγείας. Είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.


Τελευταία η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί. Ο αδελφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης είχε μιλήσει για τη μάχη που δίνει, αλλά τόνισε ότι το παλεύει.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», είπε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.

Τα fake news

Πριν λίγο καιρό στις αρχές Οκτωβρίου κυκλοφόρησε μια μακάβρια φήμη ότι πέθανε. Ήταν fake news.


Μάλιστα ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γρηγόρης Κουτσόπουλος ξέσπασε:

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Εκείνη η είδηση μπορεί να ήταν ψεύτικη. Τελικά όμως ο Βασίλης Καρράς έχασε τη μεγάλη μάχη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *