Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη:  «Είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο»

H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε για πρώτη φορά αναφορά στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον τέως σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη για το θέμα της διατροφής.


Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της στο Mega την Έλενα Χριστοπούλου, που βρίσκεται κι αυτή σε δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλίτση.

Πάνω στην κουβέντα η παρουσιάστρια αποφάσισε ν΄ ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τόνισε ότι η κατάσταση αυτή είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.

«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Έλενα Χριστοπούλου.

«Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο… Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *