Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά για τις πλαστικές και τον ηλικιακό ρατσισμό: «Τι να κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω;».

Την αντίθεσή της στα πρότυπα ομορφιάς που υπαγορεύει η βιομηχανία του θεάματος εξέφρασε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή «The Howard Stern Show».


Η 58χρονη ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με όσους επιλέγουν να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις.

«Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση, ειδικά στις γυναίκες, κυρίως σε αυτές», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, σημείωσε πως ο κόσμος πρέπει να πάψει να ασχολείται τόσο με την εικόνα του και να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

«Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν του «And Just Like That», υπήρχαν τόσα πολλά δημοσιεύματα για τη γήρανση, την αξιοπρεπή γήρανση, για «τα μαλλιά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που είναι γκρίζα». Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα, βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού του», είπε κλείνοντας.


Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε προηγούμενες δηλώσεις της για τον ηλικιακό ρατσισμό: «Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε απόλυτα εντάξει με αυτό όπου είμαστε τώρα, σαν να τους αρέσει σχεδόν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσικά και να μην δείχνουμε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα» και συμπλήρωσε:


«Ξέρω πώς είμαι. Δεν έχω καμία επιλογή; Τι να κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *