Η Πάμελα Άντερσον θα τιμηθεί με το βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης


H Πάμελα Άντερσον πρόκειται να τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου.


Μία ημέρα αργότερα η ηθοποιός θα παραλάβει το βραβείο Golden Eye πριν την προβολή της νέα της ταινίας «The Last Showgirl» σε σκηνοθεσία Τζία Κόπολα.

Στην ταινία, υποδύεται την Shelley, μια χορεύτρια που χάνει τη δουλειά της στο Λας Βέγκας μετά από 30 χρόνια ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκαταστήσει την αποξενωμένη σχέση με την κόρη της με την βοήθεια της Annette, την οποία υποδύεται η Τζέιμι Λι Κέρτις.

«Η Πάμελα έδωσε την καρδιά και την ψυχή της στον χαρακτήρα της Shelley και μας συνεπήρε από την αρχή», εξηγεί ο Κρίστιαν Γιούνγκεν, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. «Βυθίστηκε πλήρως στον χαρακτήρα της, απέδωσε την εσωτερική ζωή της Shelley με τις εκφράσεις του προσώπου της και φρόντισε να τη συμπονέσουμε. Μια φοβερή ερμηνεία, ίσως η καλύτερη της καριέρας της, που αξίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμούμε την Πάμελα Άντερσον, αυτήν την καλτ ηθοποιό με την οποία έχουμε μεγαλώσει πολλοί από εμάς και που έχει επανεφευρίσκει τον εαυτό της ξανά και ξανά, στο ZFF».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *