Η Ολίβια Μαν δείχνει τις ουλές της από τη διπλή μαστεκτομή ποζάροντας τόπλες – «Κάθε σημάδι στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα»


Η Ολίβια Μαν πριν μήνες αποκάλυψε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού και τώρα μίλησε για την διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, δείχνοντας με γενναιότητα τις ουλές.


Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για καμπάνια εσωρούχων χωρίς μπλούζα, δείχνοντας τις ουλές από την διπλή μαστεκτομή στην οποία προχώρησε τον Μάρτιο του 2024 και δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, από την καμπάνια που έκανε για την εταιρεία «Skims».

Στη λεζάντα της ανάρτησης εξήγησε πως πλέον δεν διστάζει να τις δείξει δημόσια, αφού έχει αποδεχτεί τα σημάδια και τα θεωρεί μια «απόδειξη» του πόσο σκληρά πάλεψε.

«Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολίβια Μαν.

«Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού» πρόσθεσε.


 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *