Η Ολίβια Κόλμαν θα είναι στο καστ της σειράς «The Night Manager» και τη δεύτερη σεζόν

Η Ολίβια Κόλμαν θα επιστρέψει για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς του BBC «The Night Manager» μαζί με τον Τομ Χίντλστον, όπως ανακοινώθηκε.


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο της ως αξιωματικός πληροφοριών για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου. Η σειρά έχει πηγή έμπνευσης τους χαρακτήρες του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος του Τζον Λε Καρέ. Το σενάριο της δεύτερης σεζόν θα γραφτεί από τον δημιουργό της σειράς, Ντέιβιντ Φαρ και σκηνοθέτης είναι η Γκιόργκι Μπάνκς-Ντέιβις. Την πρώτη σεζόν σκηνοθέτησε η Σουζάνε Μπίερ.

Η σειρά ήταν υποψήφια για περισσότερα από 30 βραβεία και κέρδισε επίσης Bafta, Emmy και Χρυσές Σφαίρες.

Στην πρώτη σεζόν ο νυχτερινός μάνατζερ πολυτελούς ξενοδοχείου του Καΐρου, Τζόναθαν Πάιν (Χίντλστον), γνωρίζει την όμορφη και μοιραία Αραβογαλλίδα Σόφι, η οποία του ζητά να κρατήσει κάποια επίσημα έγγραφα του εραστή της, συνεργάτη του «χειρότερου ανθρώπου στον κόσμο», Ρίτσαρντ Ρόπερ (Λόρι). Η αποκάλυψη πυροδοτεί το ενδιαφέρον τού Πάιν επειδή τα έγγραφα διαθέτουν απόρρητα στοιχεία για εμπορία όπλων. Τα στοιχεία δίνονται στη βρετανική αστυνομία από τον Πάιν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *