Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε μια σοκαριστική στιγμή που έζησε πάνω στο θεατρικό σανίδι – «Ανέβηκε τρέχοντας στη σκηνή, μου έριξε μια  – Πώς και δεν μας έσφαξε»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε μια σοκαριστική στιγμή που έζησε πάνω στο θεατρικό σανίδι εν ώρα παράστασης.


«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει. Μου έριξε μία, έριξε μία και στον άλλο. Ήταν πολύ απρόσμενο και δύσκολο. Παίζαμε τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Ήταν άκρως σοκαριστικό. Πως και δεν μας έσφαξε…», αφηγείται η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε και τα όσα… άκουσε την εποχή που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη βιογραφική σειρά «Έχω ένα Μυστικό».

«Όταν έκανα την Αλίκη, είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν», εξομολογείται στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», παραδέχεται η Κατερίνα Παπουτσάκη σε άλλο σημείο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *