Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της: «Δεν θα την ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»


Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπής της Zoe Pre, όπου μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, την εκπομπή που θα ήθελε ιδανικά να παρουσιάσει, αλλά και τη στιγμή της καριέρας της όπου ντράπηκε περισσότερο από κάθε άλλη.


«Είναι μία πολύ ντροπιαστική σκηνή, που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Στο Κους Κους είχαμε βγάλει τον Μάκη Τσέλιο από μία αποστολή που κάναμε στη Μύκονο. Κλείνει το βίντεο και μας λέει ότι σας περιμένω για να κάνουμε ένα μεγάλο τσιμπούσι όλοι μαζί. Ακούγεται μία φωνή πριν βγούμε στον αέρα και βγαίνω εγώ και λέω: ευχαριστούμε τον Μάκη Τσέλιο και το τσιμπού… Συνειδητοποιώ τι έχω πει κι έχω φύγει από το πλατό πίσω και χτυπώ το κεφάλι στον τοίχο», είπε γελώντας η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Ο σκηνοθέτης έδειχνε πλάνο τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία είχε ένα βουρτσάκι και δεν μπορούσε να μιλήσει. Το επόμενο πλάνο είναι η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία λέει: πολύ ωραίο σπίτι ο Μάκης Τσέλιος. Και μετά δεν θυμάμαι…».

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε επίσης την εκπομπή που θα ήθελε ιδανικά να παρουσιάσει και ανέφερε: «Μου το έχουν πει πολλές φορές κι επειδή μου το έχουν πει, το σκέφτηκα. Θα μου άρεσε να κάνω ένα από αυτά τα late night με πολύ γέλιο, πλάκα, απενοχοποιημένο».

«Εμένα όμως, για κάποιον λόγο μου έχει καρφωθεί από παλιά και το είχα σκεφτεί όταν είχα την Αέλια, να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή», πρόσθεσε. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι οι δύο μεγαλύτερες κλισαδούρες που λένε οι παρουσιαστές στην τηλεόραση. Είμαι τόσο βαθιά βαρετή αυτή τη στιγμή, το καταλαβαίνω», συμπλήρωσε χιουμοριστικά.


«Θα μου άρεσε να κάνω μια εκπομπή συνεντεύξεων. Αυτή την πετριά με την ταξιδιωτική εκπομπή δεν ξέρω γιατί την έχουμε φάει οι περισσότεροι. Στους ΚουΚου μου άρεσε που κάναμε αποστολές και να συνδυάζεται με κάτι. Ταξιδιωτική τώρα με τα παιδιά, δεν γίνεται να κάνω. Και το Power of Love που έκανα ήταν επειδή τα παιδιά δεν είχαν σχολείο και θα μπορούσα να έχω ένα flexible πρόγραμμα», κατέληξε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *