Η Kate Middleton τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ με το look της στην χριστουγεννιάτικη συναυλία

Kate Middleton έκανε μια υπέροχη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε στο Westminster Abbey που περιλάμβανε εκτός από εορταστική μουσική και εντυπωσιακή εορταστική διακόσμηση και ταράνδους.Remaining Time-0:00FullscreenMute


Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα κόκκινο Catherine Walker φόρεμα με ένα φιόγκο στο μπούστο που συνδύασε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρία με ζαφείρια που επέλεξε από την κολεξιόν της βασιλομήτωρ Ελισάβετ. Τα σκουλαρίκια τύπου art deco άνηκαν στη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ που είχε φύγει σε ηλικία 101 ετών το 2002.

Η Kate έχει φορέσει τα σκουλαρίκια και σε άλλες επίσημες εμφανίσεις της. Στη συναυλία στο Westmninster Abbey που τίμησε τους ήρωες της πανδημίας, η δούκισσα συνοδεύτηκε από τον πρίγκιπα William και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία και η Βεατρίκη.

Kate Middleton | Τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ με το look της στην χριστουγεννιάτικη συναυλία

Η βασίλισσα δεν παραβρέθηκε στη συναυλία αλλά χάρισε στην Kate χριστουγεννιάτικα δέντρα από το πάρκο του Windsor για να διακοσμήσει την εκκλησία. Η Kate έγραψε για την εκδήλωση πως “χάσαμε τους αγαπημένους μας, είδαμε τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή υπό αμέτρητη πίεση και βιώσαμε την απομόνωση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μαζί με αυτά, είδαμε πως οι κοινότητες συνεργάστηκαν για να στηρίξουν όσους το έχουν ανάγκη. Και μέσα από τον χωρισμό μας από τους άλλους, θυμηθήκαμε πόσο δυνατή είναι η ανθρώπινη σύνδεση σε όλους μας. Πόσο πολύ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *