Η Κάρλα Μπρούνι εξολομογείται για τη μάχη με τον καρκίνο – “Θέλω να δω την κόρη μου να μεγαλώνει”

Για την συγκλονιστική περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία πριν ένα χρόνο αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού και αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε θεραπείες.


Το μοντέλο και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό Vanity Fair εξηγώντας ότι δεν έχει θεραπευτεί ακόμα εντελώς ο καρκίνος.

Η σύζυγος του πρώην Γάλλου πρωθυπουργού Νικολά Σαρκοζί πέρυσι τον Οκτώβριο είχε αποκαλύψει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Ο καρκίνος ανοίγει νέες πόρτες. Μπορείς ακόμη να ακούσεις τις σφαίρες να σφυρίζουν στο αυτί σου! Και μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, είναι σχεδόν αναζωογονητικό, ακόμη κι αν είναι επώδυνο, ανησυχητικό και τρομακτικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να παίρνω, δεδομένου ότι δεν είμαι καθόλου σε ύφεση», δήλωσε.

vanity_fair_carla_bruni

Η Κάρλα Μπρούνι ανέφερε ότι ήταν δύσκολο για εκείνη να παίρνει κάθε μέρα τα φάρμακά της. «Τα πρώτα δύο χρόνια έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου: αυτό το φάρμακο είναι δύσκολο». Ύστερα από μια συζήτηση με έναν φίλο για το θέμα, η ίδια άλλαξε εντελώς την άποψή της: «Αυτός ο φίλος μου είπε: κατά βάθος, θα πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτό το φάρμακο. Από τότε, ευλογώ την ταμοξιφαίνη κάθε πρωί. Λέω στον εαυτό μου: τι θαύμα που έχω αυτό το φάρμακο!” και πρόσθεσε: «Έχω μια 12χρονη κόρη: θέλω να τη δω να μεγαλώνει…».


Στην συνέντευξή της το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται πώς καταφέρνοντας να προσφέρει την βοήθειά της σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να της συμβεί.


«Μετά τα Ηλύσια Πεδία, επέστρεψα σε μια μεγάλη μορφή ελευθερίας. Ακόμα κι αν, ειλικρινά, το να παρατήσεις πέντε χρόνια για να ζήσεις τέτοια εκπληκτικά πράγματα δεν είναι και πολύ σε μια ζωή. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι η δύναμη που είχα: να είμαι σε μια θέση που μου επέτρεπε να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους. Δεν το λέω για να παρουσιάσω τον εαυτό μου ως μεγάλο φιλάνθρωπο: πιστεύω ότι είναι και στη φύση μου», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *