«Η Καίτη Γαρμπή είχε απορρίψει τον “Παλιόκαιρο” που είπε ο Πασχάλης Τερζής», αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα: «Της λέω, “μωρή τρελή”»

 

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε ότι η Καίτη Γαρμπή είχε απορρίψει ένα μυθικό λαϊκό χιτ το οποίο είπε άλλος καλλιτέχνης και φυσικά έγινε τραγούδι μύθος.


Η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα είπε ότι η Καίτη Γαρμπή είχε αρνηθεί να τραγουδήσει το all time classic χιτ Παλιόκαιρος που είπε τελικά ο Πασχάλης Τερζής.

Η γνωστή στιχουργός βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (26.02.2024) καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αναδρομή στις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει. Και φυσικά, η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες, όπως αυτή με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή!

«Υπήρξε τραγούδι που ήταν για άλλον και πήγε αλλού. Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός της Καίτης Γαρμπή, της έδειξε τον «Παλιόκαιρο», τον οποίο τον απέρριψε. Και τώρα μπορεί να το συζητήσω. Της λέω “μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι;”. “Τι να κάνω;”, μου λέει, “αφού δεν μου άρεσε τότε”. Άσε τι είπαμε μετά, δεν χρειάζεται να λέω γιατί εγώ λέω και πολλά» πρόσθεσε η στιχουργός.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *