Η γλυκιά ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο για την Δέσποινα Βανδή και οι δυο λέξεις που τα έλεγαν όλα: «Σε αγαπώ»

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά το διπλό έμφραγμα που υπέστη, κάτι που ανάγκασε τους γιατρούς να τον υποβάλουν σε διπλή τοποθέτηση στεντ, αλλά η καρδιά του συνεχίζει να χτυπάει δυνατά και φυσικά να χτυπάει και στον ρυθμό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή.


Ο γνωστός ηθοποιός αναρρώνει από την διπλή επέμβαση που έκανε και δείχνει ότι σύντομα θα είναι σπίτι του δίπλα στην Δέσποινα Βανδή.

Μέσα από το νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να δείξει την αγάπη του για την γνωστή τραγουδίστρια, που είναι συνέχεια δίπλα του από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά (ο ηθοποιός ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει εκεί με το αυτοκίνητό της) έως τώρα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε ποστ που έκανε στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή και οι δυο λέξεις που έγραψε τα έλεγαν όλα: «Σε αγαπώ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *