Η Γιάννα Τερζή μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και εμβληματικού λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή – Τί είπε

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και εμβληματικού λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.


Η Γιάννα Τερζή μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για πολλά. Όπως την απόφασή της να ακολουθήσει το όνειρό της στην Αμερική, ενώ αναφέρθηκε και στα τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

«Έζησα 9 χρόνια στην Αμερική. Τη μισή μου επαγγελματική ζωή την έζησα εκεί. Ξεκίνησα από το μηδέν, τη στιγμή που πήγε να γίνει πολύ σοβαρό το εδώ για μένα με τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης. Πνίγηκα από το lifestyle της νύχτας, δεν μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον στο είδος με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ εγώ. Δεν ήμουν διατεθειμένη να πληρώνω καθημερινά το κόστος που φέρνει, κυρίως το ξενύχτι και όλη η νοοτροπία», είπε η τραγουδίστρια.

«Δεν είναι ότι με πείραξε κάτι συγκεκριμένο, το τραπέζι ή το λουλούδι. Αισθανόμουν λίγο σαν εξωγήινη. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που υπηρέτησε τη νύχτα, απλά εγώ δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω με τον τρόπο που έπρεπε», συμπλήρωσε η Γιάννα Τερζή.

Λίγο μετά μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.


«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά», απάντησε η Γιάννα Τερζή σε σχετική ερώτηση, ενώ τονίζει για τη συνήθειά του να τραγουδά με ενσύρματο μικρόφωνο: «Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *