Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ παίζει σε καυτές ερωτικές σκηνές με γυναίκα σε ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο γιος της

 

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πρωταγωνιστεί σε σκηνές που… ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη στην ταινία Strictly Confidential. Μάλιστα σε μια από τις σκηνές η Βρετανίδα ηθοποιός έχει… ερωτικές περιπτύξεις με μια άλλη γυναίκα.


Το ωραίο όμως, δεν είναι αυτό. Είναι ότι σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο 21χρονος γιος της Λιζ Χάρλεϊ, ο 21χρονος Ντάμιαν.  

Στο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε το μοντέλο και ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ να μαγεύει φορώντας ένα τολμηρό κόκκινο φόρεμα, ενώ λέει: “Εκείνη η μέρα ξεκίνησε τόσο φυσιολογικά, μια ακόμη μέρα στον παράδεισο”.

Σε μια άλλη σκηνή, η Liz Hurley σαγηνεύεται ερωτικά από με μια νεότερη γυναίκα με την οποία έρχονται… επικίνδυνα κοντά, ενώ βρίσκονται σε μια βεράντα.

Ο Damian δήλωσε στους 153.000 followers του στο Instagram: “Η ταινία Strictly Confidential θα κυκλοφορήσει από την στις 5 Απριλίου…”


“Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Damian Hurley. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Hurley, Georgia Lock, Freddie Thorp και Lauren McQueen. Μερικά μυστικά είναι γραφτό να μένουν θαμμένα…”, έγραψε σχετικά.


Οι followers του έσπευσαν να τον συγχαρούν, και συγκεκριμένα να κατακλύσουν τη Liz με επαίνους για την ερμηνεία της.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *