Η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε πρόταση για να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές

 

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι επώνυμη και αναγνωρίσιμο πρόσωπο που κάνει γκελ στον κόσμο και αυτό το σκεπτικό οδήγησε κόμμα να της κάνει πρόταση να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.


Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε στο νέο της Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις followers της ότι κόμμα της έκανε πρόταση να κατέβει μαζί του στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση να κατέβει στην πολιτική, καθώς είχε δεχτεί πρόταση για να είναι υποψήφια και σε δημοτικές εκλογές.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε το κόμμα που της έκανε την πρόταση να την βάλει στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές.. Από την άλλη η απάντησή της έδειξε ότι είπε «όχι» αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει στο μέλλον στον πολιτικό στίβο.  

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή.


Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *