Η Ελένη Ράντου συγκλονίζει για τη μητέρα της που έχει άνοια: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα βλέποντας την κατάσταση, λυγίζω»


Η Ελένη Ράντου μίλησε για όσους πάσχουν από άνοια, όπως η μητέρα της, σε συνέντευξη της στο «Στούντιο 4», με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας».


Η αγαπημένη ηθοποιός συγκίνησε, μιλώντας για τη μητέρα της και όσα χρειάζονται για την φροντίδα της, τονίζοντας ότι είναι μια «αβάσταχτη ασθένεια»

«Είναι πάρα πολλά λεφτά αλλά κανένα ταμείο δεν τα δικαιολογεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι μια επικίνδυνη ασθένεια είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει να βάλει κάτι στο στόμα του το οποίο θα είναι θανατηφόρο. Μακάρι να ξεκινήσει μια κρατική μέριμνα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση να φροντίζονται και ακινητοποιούνται».

Οι άνθρωποι που φροντίζουν ανθρώπους με άνοια υποφέρουν πολύ. Επιβαρύνεται η καθημερινότητά τους. Είναι επικίνδυνα τα πάντα», είπε, μεταξύ άλλων.


«Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια. Μέχρι να συμφιλιωθείς με το ένα, έρχεται το επόμενο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ. Για να αποσπάσω την προσοχή μου», συνέχισε.

Τέλος,  η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω… δεν… Και ψυχολογική υποστήριξη να έχω, είσαι αβοήθητος στα πρακτικά. Το να πάω διακοπές, παρότι μπορώ να έχω γυναίκες για φροντίδα πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει ν α κάνεις εσύ. Κάθε Τρίτη εγώ πρέπει να είμαι πίσω».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *