Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρετά το καλοκαίρι με φωτογραφίες από την Σέριφο – «Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή»

Με μια ανάρτηση αποχαιρετά το καλοκαίρι η Δανάη Μπάρκα. «Αθήνα μου, έρχομαι» αναφέρει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η οποία απόλαυσε την ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Σέριφο.


Η ανάρτηση περιλαμβάνει στιγμιότυπα από της διακοπές της, ενώ στη λεζάντα εξήγησε πόσο όμορφα πέρασε, αλλά και πόσο πολύ της έλειψαν οι χειμωνιάτικες συνήθειές της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τέλος καλοκαιριού. Τέλος δύσκολου καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας. Πώς ξεκινάς όμως τώρα; Που το μυαλό είναι αλλού,που η συνήθειες είναι άλλες εδώ και πολλές μέρες; Που το μάτι έχει συνηθίσει να ξυπνάει και να αντικρίζει θάλασσα; Που η ψυχή έμαθε στους φίλους,στα γέλια,στον Ίωνα,στις βουτιές με την Μπουκιά,και στο νησάκι μου; Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή,γιατί μου έλειψαν τόσο μα τόσο έντονα-παραδόξως- οι “χειμωνιάτικες” συνήθειες μου. Το ξύπνημα,η δουλειά,η δημιουργία,οι συνεργάτες,εσείς,όλα! ♥️ Καλό..αποκαλόκαιρο λοιπόν. Να κρατήσουμε τα όμορφα,και να είμαστε ενωμένοι στα άσχημα! Πάντα ο ένας για τον άλλον. Αθήνα μου,έρχομαι 😍 🖤».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *