Η Χίλαρι Σουάνκ τόνισε ότι πέρασε «δύσκολες» νύχτες με τα δίδυμα παιδιά της, αλλά όπως επισήμανε: «Θα τις θυμάμαι με νοσταλγία»

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας «Ordinary Angels» που πρωταγωνιστεί στο SVA Theater στη Νέα Υόρκη.


Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε μία κατακόκκινη σατέν δημιουργία από την Made-to-Order κολεξιόν της Vivienne Westwood και ιδιαίτερα κοσμήματα.

Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία «Ordinary Angels», διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, με πρωταγωνιστές την Sharon Steves (Σουάνκ), μία δραστήρια κομμώτρια και τον Ed Schmitt (‘Αλαν Ρίτσσον), χήρο και πατέρα δύο κοριτσιών. Όταν η μικρότερη κόρη του θα βρεθεί σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος, η Sharon θα προσπαθήσει να συσπειρώσει το χωριό για να σωθεί η ζωή της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Γκαν (Jon Gunn) σε σενάριο των Μεγκ Τίλι (Meg Tilly) και Κέλι Φρέμον Κρεγκ (Kelly Fremon Craig). Μαζί με την ηθοποιό πρωταγωνιστούν οι ‘Αλαν Ρίτσον (Alan Ritchson), Νάνσι Τράβις (Nancy Travis), Ταμάλα Τζόουνς (Tamala Jones), Ντρου Πάουελ (Drew Powell) και Έιμι ‘Ακερ (Amy Acker).

Η Σουάνκ η οποία καλωσόρισε τα δίδυμα, Aya και Ohm, πριν από 10 μήνες, συνοδευόταν στην πρεμιέρα από τον σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ (Philip Schneider).


Σε δηλώσεις της στο People παραδέχτηκε ότι αν και οι νύχτες είναι «δύσκολες» με τα δίδυμα, ειδικά όταν το ένα μπορεί να κοιμάται όλη τη νύχτα, και το άλλο όχι, γνωρίζει ότι θα έρθει η στιγμή που θα τις θυμάται με νοσταλγία.


«Λέω πολλές φορές στον εαυτό μου ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα σκέφτομαι πόσο “θα ήθελα να ξυπνήσω αυτή τη στιγμή και να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου”».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *