Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη – «Είναι θαύμα που επέζησα»

Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από περίπου 30 χρόνια στο περιοδικό People, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.


Η Μπρουκ Σιλντς μιλά για τη ζωή της και στο ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Hulu. Σε αυτό η Μπρουκ Σιλντς μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από περίπου 30 χρόνια από παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ, έπειτα από δείπνο που είχαν, προκειμένου να μιλήσουν για πιθανή συμμετοχή της σε ταινία.

Η 57χρονη σήμερα Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε ότι δέχθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση «στο χαμηλότερο επίπεδο της καριέρα της», λίγο μετά το πτυχίο που πήρε στη γαλλική φιλολογία από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον το 1987, και όταν βγήκε για δείπνο μαζί με τον παραγωγό του Χόλιγουντ.

Ο παραγωγός την προσκάλεσε να πάνε μαζί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε για να μπορέσει να καλέσει ταξί και να την πάει σπίτι της. Τότε ήταν που της «όρμηξε», με την ηθοποιό να λέει ότι «δεν αντιστάθηκα. Απλά “πάγωσα”».

«Συνέχισα να σκέφτομαι “γιατί το έκανα αυτό; Γιατί πήγα μαζί του στο δωμάτιό του. Δεν έπρεπε να πιώ αλκοόλ μετά το δείπνο”», δήλωσε η Μπρουκ Σιλντς και πρόσθεσε ότι «ήταν πολύ εύκολο να κάνω το μυαλό μου να αποσυνδεθεί από εκείνη τη στιγμή».


Ωστόσο, το ίδιο αίσθημα «αποσύνδεσης» από το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της ένιωθε και σε άλλες στιγμές της ζωής της. «Ήταν εύκολο να το κάνω και ήμουν και πολύ καλή σε αυτό», δήλωσε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *