Η απίστευτη αντίδραση του Εντ Σίραν όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο – Κλείστηκε στο στούντιο

 

Ο Εντ Σίραν αντέδρασε με τον απίστευτο, αλλά δικό του ξεχωριστό τρόπο τρόπο όταν έμαθε ότι η σύζυγός του έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.


Όταν ο 32χρονος διάσημος τραγουδιστής έμαθε ότι η σύζυγός του είχε προσβληθεί από τον καρκίνο… αποφάσισε να αποφορτίσει το τεράστιο ψυχολογικό βάρος μέσα από την δουλειά.

Λίγες ώρες μετά την είδηση που χτύπησε εκείνον και τη γυναίκα του σαν κεραυνός, ο διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής, Εντ Σίραν κλείστηκε στο στούντιό του και έγραψε 7 τραγούδια μέσα σε μόλις 4 ώρες.

Την απίστευτη αντίδραση του Εντ Σίραν αποκάλυψε η σύζυγός του. Η Τσέρι Σίμπορν, που κέρδισε τελικά την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αποκάλυψε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Disney+ ότι ο Εντ Σίραν… κλείστηκε στο στούντιο και έγραψε 7 τραγούδια μέσα σε 4 ώρες για να μπορέσει να ξεφύγει κάπως από το σοκαριστικό γεγονός.

Στο ντοκιμαντέρ ο Εντ Σίραν εν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά του και έτσι έκλαιγε με λυγμούς όταν μιλούσε για την στιγμή που έμαθε ότι η γυναίκα του έχει καρκίνο.


Όσο για το… εγκλεισμό του στο στούντιο είπε: «Η μουσική ήταν πάντα σαν θεραπεία για μένα. Ήταν ένας τρόπος να μειώσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου ως παιδί, και λειτουργεί. Λειτουργεί πραγματικά».


Η Τσέρι Σίμπορν μίλησε για την διάγνωσή της με καρκίνο και την πρώτη αντίδραση του Εντ Σίραν με τον… εγκλεισμό του στο στούντιο. «Διαγνώστηκα με καρκίνο στην αρχή της χρονιάς. Ήταν μια τεράστια μάχη, που με έκανε να σκεφτώ πολύ το πόσο μικρή μπορεί να είναι η ζωή. Είπα στον Εντ (σ.σ.: Σίραν) ότι , ποτέ δεν θα συμφωνούσα να κάνω κάτι τέτοιο πριν, αλλά όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ όλο το χρόνο, αν πέθαινα, ποια θα ήταν η αντίληψη των ανθρώπων για μένα. Είπα “μπορεί να πεθάνω”. Σκεφτόμουν τί θα αφήσω πίσω μου;
Μάθαμε την διάγνωση του όγκου και την επόμενη μέρα ο Εντ (σ.σ.: Σίραν) κατέβηκε στο υπόγειο και έγραψε επτά τραγούδια σε τέσσερις ώρες. Μερικοί άνθρωποι γράφουν ένα ημερολόγιο και βγάζουν τα συναισθήματά τους μέσα από το στυλό. Ο Εντ (σ.σ.: Σίραν), όμως, αν συμβεί κάτι πραγματικά έντονο, θα πάει να γράψει ένα τραγούδι».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Η απίστευτη αντίδραση του Εντ Σίραν όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο – Κλείστηκε στο στούντιο”