Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»


Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η μητρότητα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το παιδί της δεν μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια.


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις και τις ευθύνες που συνοδεύουν την ανατροφή ενός παιδιού. «Είναι μια γλυκιά ευθύνη, αλλά είναι και πολύ κουραστικό το σπορ της μητρότητας», ανέφερε, τονίζοντας ότι η ζωή της άλλαξε δραματικά με τον ερχομό του γιου της.

Αναφερόμενη στη νέα καθημερινότητά της, η Γιούλικα Σκαφιδά σημείωσε ότι, αν και πέρασε 9 μήνες στο σπίτι, δεν έχει νιώσει ακόμα την πίεση της δουλειάς, καθώς έχει την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της. «Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοηθάει, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο», εξήγησε.

Τέλος, η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η οικογένειά της δεν είναι μονογονεϊκή, απαντώντας σε φήμες που είχαν δημιουργηθεί κατά λάθος. «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μια εκπομπή και πριν μου μιλήσουν για οτιδήποτε, άρχισαν να μου λένε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους. Δεν είμαι μόνη μου και ήθελα να το ξεκαθαρίσω», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε ότι η Γιούλικα Σκαφιδά έχει το δικαίωμα να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή, κάτι με το οποίο η ηθοποιός συμφώνησε, εξηγώντας πως νιώθει ότι δεν υπάρχει λόγος να την προβάλλει.


«Δεν θέλω να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, όχι γιατί είμαι κρυψίνους, δεν θέλω γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε η ίδια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *