Γιάννης Στάνκογλου: Για εμένα η μαγειρική είναι διαλογισμός – Αποκάλυψε τη συνταγή που φτιάχνει με επιτυχία και του την ζητούν οι φίλοι του

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου, κατά την οποία αποκάλυψε πως λατρεύει τη μαγειρική, καθώς τον ηρεμεί.


Ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό Wine Guru και την δημοσιογράφο Μία Κόλλια, είπε μάλιστα ότι έχει μια συγκεκριμένη συνταγή, η οποία κάθε φορά γίνεται ανάρπαστη και του ζητούν οι φίλοι του.

«Είστε γενικά ένας άντρας που μαγειρεύει;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Σαν τρελός! Μαγειρεύω τα πάντα από γεμιστά μέχρι οτιδήποτε… Μου άρεσε πάντα η μαγειρική από τα 16-17 μου, όταν έμεινα μόνος μου, ήμουν ανεξάρτητος στο θέμα του φαγητού.

Άρχισα να φτιάχνω μακαρονάδες με διάφορες σάλτσες και σιγά σιγά όλο και περισσότερα φαγητά. Ακόμα και τις πρώτες μου σχέσεις εγώ ήμουν ο μάγειρας. Έχω παρασκευάσει συνταγές από διάφορες κουζίνες, από σούσι και ταϋλανδέζικο μέχρι παέγια. Τον χειμώνα κάνω και παστουρμαδόπιτα.


Είναι μάλιστα πολύ επιτυχημένη και μου τη ζητούν διάφοροι φίλοι μου. Μόνο γλυκά δε φτιάχνω, δεν το έχω. Η μαγειρική είναι για εμένα διαλογισμός, με ηρεμεί. Επίσης, από το να σηκώσω το τηλέφωνο και να παραγγείλω απέξω, προτιμώ να δω τι έχει το ψυγείο μου και να ετοιμάσω κάτι να φάω συνδυάζοντάς το με τα ανάλογα κρασιά ή spirits», ήταν η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *