Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες

Στον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο Walk of Wishes 2024, που πραγματοποιείται σε Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, βρέθηκε η Φαίη Σκορδά και ως Πρέσβειρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, λυγίζοντας και ξεσπώντας σε κλάματα.


«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και εγώ γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο» είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων».

«Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ. Η Φαίη Σκορδά φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και τα δάκρυα της, διακόπτοντας για λίγο τις δηλώσεις. «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…», ψέλλισε.

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε τελικά η παρουσιάστρια, ύστερα από την σύντομη διακοπή.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *