Εξώδικο Μαζωνάκη στην αδερφή του: «Μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου»

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως Μαζωνάκη, καθώς ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ο ίδιος, ότι έστειλε εξώδικο στην εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου.


Σε νέα ανακοίνωση του δικηγόρου του αναφέρεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης στέλνει εξώδικο, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης», για να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει και για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας από την απελθούσα Διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  του Γιώργου Μαζωνάκη για το εξώδικο:

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.


Γιώργος Μαζωνάκης


ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *