«Έξαλλος» ο Βαλάντης με τις δηλώσεις του Ψωμιάδη στη Φάρμα – «Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά»

Με ένα βίντεο στο Instagram διάλεξε ο Βαλάντης να εκφράσει την αντίθεσή του με μία δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα.


Στο προχθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, οι παίκτες κλήθηκαν να πατήσουν σταφύλια. Όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όμως, ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έδωσε μία απάντηση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ανάμεσά τους και αυτή του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «Ένιωσα ότι είμαι πλανητάρχης και πατάω όλο τον κόσμο. Όχι ότι είναι και το καλύτερο, αλλά ένιωσα ειλικρινά κάτι διαφορετικό. Δε μπορώ να δώσω ακόμα την ερμηνεία, ήταν μια ηδονή διαφορετική για ‘μένα».

«Έξαλλος» με τα λεγόμενά του, ο Βαλάντης του απάντησε στο βίντεο:

«Προχθές το βράδυ, έτυχε να βλέπω Φάρμα. Ρωτάνε τους παίκτες για τα σταφύλια που πατάγανε πώς αισθανόντουσαν και όταν έφτασε η ώρα του Ψωμιάδη, του πρώην νομάρχη, τον ρωτήσανε πως αισθανόταν, όταν πάταγε τα σταφύλια και ακούω με τα αυτάκια μου και δεν πίστευα ότι το άκουγα, ότι αισθανόταν σαν πλανητάρχης που πατάει κεφάλια ανθρώπων ή κάνω λάθος; Παιδιά, μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά, σοκαρίστηκα. Δεν ξέρω εσείς πώς το παίρνετε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα. Βγάλτε συμπεράσματα».


Δείτε το βίντεο:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *