Επίθεση Αλέξη Κούγια σε Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο, έχει πεθάνει και δεν το ξέρει, μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Ομοβροντίες εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Λάκη Λαζόπουλου. Ο γνωστός νομικός μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιάννη Μαλλιαρό για την υγεία του, την υπόθεση της Πάτρας και άλλα θέματα.


Στο τέλος της συνέντευξης θυμήθηκε και την αέναη κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο και εξαπέλυσε μια απίστευτη επίθεση εναντίον του. «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Αυτός μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο. Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Επίθεση Αλέξη Κούγια σε Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο, έχει πεθάνει και δεν το ξέρει, μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου»”