Έγκυος η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι – Τα στιγμιότυπα που πυροδότησαν τις φήμες


Η Μάργκοτ Ρόμπι φέρεται να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.


Πηγές από το στενό περιβάλλον της βραβευμένης σταρ και του Βρετανού παραγωγού Τομ Ακερλέι επιβεβαίωσαν στο People ότι σε λίγο καιρό θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί.

Τις φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη πυροδότησαν φωτογραφίες που έφερε στο φως η Daily Mail και δείχνουν την ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα να κάνει διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας φορώντας ένα λευκό crop top.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Suite Française» όπου η Ρόμπι πρωταγωνιστούσε και ο σύζυγός της ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Ένα χρόνο αργότερα, ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής «LuckyChap Entertainment», μαζί με την παιδική φίλη της ηθοποιού, Σοφία Κερ και τον Τζόσεϊ ΜακΝαμάρα.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το ζευγάρι στους Sunday Times, περνάνε σχεδόν ολόκληρη την ημέρα του μαζί. «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τομ Ακερλέι.


Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι ζωές τους μοιάζουν πολύ, ενώ τόνισε πως δεν βρίσκουν κανένα εμπόδιο στην επικοινωνία τους. «Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα», είπε σχετικά με το πώς μπορούν να συνδυάσουν τη ζωή και την καριέρα τους.

Η Ρόμπι και ο Ακερλέι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 και συνήθως κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *