Δημήτρης Σταρόβας: Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο – Συγκινημένος στην πρώτη του εμφάνιση στις κάμερες

Εξιτήριο σήμερα για τον Δημήτρη Σταρόβα δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.


Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο «Πάμε Δανάη» του MEGA για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή και για την αναμενόμενη επιστροφή στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού του.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται, και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η κα Παγώνη και συνέχισε:

«Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Την πρώτη του εμφάνιση στις κάμερες μετά την περιπέτεια με την υγεία του έκανε επίσης σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας.


Συγκεκριμένα, σε πλάνα που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ίδιος εμφανίστηκε συγκινημένος στο παράθυρο του νοσοκομείου, να υψώνει τη γροθιά του και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που βρίσκοτναν στο σημείο, ενώ φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα «Μην τα παρατάς» («Don’t quit»), την οποία και έδειξε με νόημα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *