Δημήτρης Σταρόβας: Περιμένει να λάβει εξιτήριο – «Μέχρι μεθαύριο θα έχει βγει»

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.


Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε και ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου δήλωσε ότι «μέχρι μεθαύριο θα έχει βγει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον εργαστηριακό έλεγχο».

«Θα χρειαστεί να τελειώσει τον εργαστηριακό του έλεγχο και πιστεύω μέχρι αύριο – μεθαύριο το πολύ θα έχει βγει. Έκανε την επιπλοκή του και όπως καταλαβαίνετε όταν κάνεις μία επιπλοκή δεν μπορεί την άλλη μέρα να φύγεις πρέπει να σε παρακολουθήσω πρέπει να ανατάξω την επιπλοκή και μετά να σταθεροποιηθεί και σιγά-σιγά να πας στο σπίτι σου» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια εξήγησε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Δημήτρης Σταρόβας από εδώ και πέρα.


«Τη θεραπεία αυτή, ο κάθε άνθρωπος την ακολουθεί στο σπίτι του. Όμως πρέπει να ξεκινήσει να δούμε αν του πάει αυτή η θεραπεία γιατί πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξει, να πάμε σε κάποια άλλα φάρμακα δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχει δυσκολία και για τον άρρωστο και για την ομάδα που τον παρακολουθεί, πρέπει να σταθεροποιηθεί πλήρως και μετά να πάρει στο εξιτήριο και να πάει σπίτι του. Τώρα είναι στην καρδιολογική κλινική και βέβαια το παρακολουθούν και από τη νευρολογική κλινική», είπε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *