Δημήτρης Παπανώτας: «Θεωρώ τον Στέφανο Κασσελάκη τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας»

Νέα ανάρτηση με φόντο όσα ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη πραγματοποίησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί τον πρόεδρο υοτ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας».


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο δημοσιογράφος απαντώντας σε σχόλιο follower στο Instagram εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπίρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης».

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Παπανώτας γράφει:
«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση.

Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος (ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση.

Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *