Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του – «Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς» λέει η σύζυγός του

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, οι προσπάθειες σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει εδώ και 26 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.


Όπως νωρίτερα σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα, έτσι ώστε οι γιατροί να έχουν εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Η σύζυγός του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης υπέστη έμφραγμα και ανακοπή στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US.


Η ενημέρωση του νοσοκομείου είχε αναφέρει τότε τα εξής: «Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *