Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή, παραμένει διασωληνωμένος – «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα» λέει η σύζυγος του

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, λίγα 24ωρα μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια γυρίσματος του J2US.


Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε στον ANT1 για την κατάσταση του τραγουδιστή. «Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ».

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκκοτα

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *