Δημήτρης Κόκοτας: «Ελέγχεται η εγκεφαλική λειτουργία, δε μπορεί να γίνει αποσωλήνωση αυτή τη στιγμή» λέει η Ματίνα Παγώνη

Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, 11 ημέρες μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιά που υπέστη στις πρόβες του J2US.


Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας πως η αποσωλήνωσή του καθυστερεί καθώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, ενώ σημείωσε πως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου δεν έγινε καμία απόπειρα για να αποσωληνωθεί ο τραγουδιστής.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» είπε συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *