Δικαιώθηκε ο Daddy Yankee και αλυσίδα ξενοδοχείων θα του καταβάλει αποζημίωση άνω των 900.000 δολαρίων για τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί από το δωμάτιό του #DaddyYankee

 

Ένα ισπανικό δικαστήριο έδωσε εντολή η αλυσίδα ξενοδοχείων Melia να αποζημιώσει τον αστέρα της λατινικής μουσικής Daddy Yankee και τη σύζυγό του με το ποσό των 908.950 δολαρίων για μια κλοπή κοσμημάτων από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου το 2020, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.


Ο ίδιος, η σύζυγός του και συνεργάτες τους είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο Melia στη Βαλένθια τον Αύγουστο το 2020, καθώς ο τραγουδιστής θα έδινε μια συναυλία σε ένα μουσικό φεστιβάλ στην κοντινή πόλη Γκάντια.

Στις 6 Αυγούστου, ένας άγνωστος έκλεψε κοσμήματα, μεταξύ αυτών δύο ρολόγια, τρεις αλυσίδες και τέσσερα βραχιόλια, η αξία των οποίων ανερχόταν σε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, από το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιό του, βάσει των εγγράφων που έχουν ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Το δικαστήριο απεφάνθη πως η μεθοδολογία του κλέφτη δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, κατά την ανάλυση των ευθυνών του Melia.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *