Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με το μαγιό της ακομπλεξάριστη και πανέμορφη – Δείτε την ανάρτησή της

Αποτελεί μια από τις πιο δροσερές και φρέσκες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση αφού σε λίγα χρόνια έχει κάνει το κοινό να την αγαπήσει εξαιτίας της αυθεντικότητάς της. 


Ο λόγος για τη Δανάη Μπάρκα που ποζάρει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με μαγιό λέγοντάς μας πως είναι… “ωραία να είμαστε ωραίοι άνθρωποι”.

«Είναι οκ να πέφτεις,είναι οκ να λυγίζες,είναι οκ να απογοητεύεσαι,είναι οκ να την πατάς,είναι οκ να μην ξυπνάς κάθε μέρα μές στην τρελή χαρά,είναι οκ να μην έχεις διάθεση,είναι οκ να κλαίς,είναι οκ να αναρωτιέσαι για γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας,είναι οκ να απομυθοποιείς ανθρώπους & καταστάσεις,είναι οκ να εξαφανίζεσαι,είναι οκ να μετανιώνεις…είναι όλα οκ!

Το μόνο που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως μετά από οτιδήποτε αρνητικό,είναι ωραίο να μένουμε στα θετικά. Είναι ωραίο να παλεύουμε,να δημιουργούμε ένα τείχος από όμορφα άτομα γύρω μας,είναι ωραίο να έχουμε μια αγκαλιά για να ξεπερνάμε τα εύκολα και τα δυσκολα,είναι ωραίο να έχουμε φίλους αληθινούς,είναι ωραίο να είμαστε μια αλυσίδα από ενωμένα χέρια και να προστατεύουμε τον οποιονδήποτε.

Είναι ωραίο να είμαστε ωραίοι άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *