Χολή Γιάννη Χατζηγεωργίου για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision: «Απαίσιο τραγούδι»

Απασφάλισε ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας για το τραγούδι Ζάρι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.


Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα» σήμερα (16.4.2024) το πρωί.

«Δεν θα πω εμετικό, αυτό κομμάτι είναι απαίσιο, στοχευμένα απαίσιο και θα πετύχει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που έπρεπε να γυρίσει για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειρας «Ταμάμ», όπου πρωταγωνιστούσε και έπρεπε μα εμφανιστεί χωρίς ρούχα:

«Έκανα γυμνός το γύρισμα. Τότε η Λίλα Μπακλέση με είδε με όλα τα…  πλούσια ελέη, έκανα και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με πολύ λάθος υλικά από το μπάνιο που έβρισκα…


Πέρα από τον αφρό ξυρίσματος, προσπάθησα στην αρχή να βάλω οδοντόκρεμα. Μην το κάνει ποτέ κανένας άνθρωπος, κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει».


Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του:

«Πέρασα βαριά κατάθλιψη, δεν το είχα καταλάβει. Δεν αισθανόμουν καλά, μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου, όντως είχε τέτοιες μαύρες σκέψεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη φαντασία και αγάπη στην τέχνη, είναι πάρα πολύ εύκολο να αισθανθεί πολύ μόνος. Κυρίως αισθανόμουν μόνος, ότι βιώνω μια εσωτερική μοναξιά, παρόλο που ήμουν με κόσμο, δεν αισθανόμουν μέσα μου καλά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *