Χάρης Κωστόπουλος: Τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή τραγουδιστή

Το στερνό «αντίο» στον δημοφιλή τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο είπαν σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο της Γλυφάδας συγγενείς και φίλοι, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά το περασμένο Σάββατο (20/1) έφυγε από τη ζωή.


Παρούσες στην κηδεία ήταν η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, καθώς τους δύο άνδρες που έφυγαν με λίγες ημέρες διαφορά από τη ζωή συνέδεε στενή φιλία. Μάλιστα ο Βασίλης Καρράς είχε βαπτίσει έναν από τους γιους του Χάρη Κωστόπουλου.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος του Χρήστος ράγισαν καρδιές. Όπως ανέφερε εμφανώς συγκινημένος δεν του είπαν ποτέ ότι είχε πεθάνει ο καλός του φίλος Βασίλης Καρράς για να μην συντριβεί. Με σπασμένη φωνή ο γιος του Χρήστος τον αποχαιρέτησε λέγοντας: «Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα. Όπως μας στήριξες εσύ όλα αυτά τα χρόνια θα στηρίξω εγώ τώρα την οικογένειά μας».

Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται στην κηδεία για να αποχαιρετήσουν τον Χάρη Κωστόπουλο. Αναμεσά τους η Σάσα Μπάστα, ο Βασίλης Σαλέας, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και άλλοι.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *