Χαμός στο Survivor! «Βλέπουμε την Μυριέλλα με τον Κατσαούνη να δίνουν γλωσσόφιλα»

Χαμός επικράτησε στην παραλία των Διασήμων στο Survivor με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.


Στο επίκεντρο βρέθηκε η Μυριέλλα Κουρεντή η οποίο ισχυρίστηκε πως έχει απομακρυνθεί από τον Γιώργο Κατσαούνη. Οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας έγιναν πραγματικά έξαλλες με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη να βγαίνουν εκτός εαυτού.

«Δεν μπορεί πια να παίζει με την νοημοσύνη των συμβίων και των συμπαικτών της την ώρα που εμείς έχουμε και όραση και ακοή και την στοιχειώδη αντίληψη» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, η Αθηνά Ευμορφιάδη με τη σειρά της.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε και απασφάλισε κατά των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor. «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου.Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, «εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *