Αντώνης Πρέκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με ενόχλησε η μικροπρέπεια του “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα” – Έχει ταμπεραμέντο και ιδιότητες που προσομοιάζουν σε κλόουν»


Ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί επειδή σατίρισε τον Nemo και τους non binary.


«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα φαινόμενο. Δεν είναι εύκολο σε αυτή τη διάρκεια του χρόνου να γεμίζεις μόνος σου θέατρα. Έχει ταπεραμέντο και ιδιότητες που προσομοιάζουν σε κλόουν και αυτό δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει ποιοτικόμετρο, ούτε ταλεντόμετρο. Θεωρητικά, αυτό που κάνει δεν έχει διαχρονικότητα», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Ο Αντώνης Πρέκας πρόσθεσε: «Όλη η αυτή η αυτοαναφορικότητα που έχει επικρατήσει, είναι ενοχλητική. Όταν κάποιος κάνει μια δημόσια πράξη, πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί τις επευφημίες, αλλά και τα γιουχαΐσματα.

Με ενόχλησε η μικροπρέπεια του θα βγάλω μηνύματα στη φόρα. Πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του μέτρου. Το να είμαι δημοφιλής σε κάτι, δεν σημαίνει ότι είμαι και εκτός πεδίου βολής. Μαζική επίθεση δέχονται πόλεις της Ουκρανίας και ο Λίβανος».
 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *