Άννα Βίσση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι συνεντεύξεις του Νίκου Καρβέλα: «Σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε – Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω»

Η Άννα Βίσση μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι συνεντεύξεις του Νίκου Καρβέλα και οι προκλητικές αιχμές που έκανε για την πολιτική και έσταξε μέλι για τον γνωστό συνθέτη και πρώην σύζυγό της.


«Τι να τον δω; Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε», είπε η Άννα Βίσση.

«Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε», πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στο αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Voice», αλλά μίλησε και τη φετινή Eurovision και τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου: «Μ’ αρέσουν και τα 2 τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Τέλος, σχετικά με το αν είχε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Voice», η τραγουδίστρια απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελειώσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *