Άννα Βίσση: Ευχήθηκε στον 2χρονο γιο του Νίκου Καρβέλα και αποκάλυψε το όνομά του

Η Άννα Βίσση ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον γιο του τέως συζύγου της, Νίκου Καρβέλα και αποκάλυψε και το όνομά του.


Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων του 2χρονου γιου του Νίκου Καρβέλα και της Έλενα Φερεντίνου. Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία με το παιδί θέλοντας να του ευχηθεί από καρδιάς «χρόνια πολλά».

Η σπουδαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στα γενέθλια του παιδιού και μέσω ενός Instagram story ευχήθηκε στον μικρό. Στο ποστ εκτός από το κλασικό «Happy Birthday» αποκάλυψε και το όνομα του παιδιού για πρώτη φορά το οποίο είναι Φαίδων.

Η Άννα Βίσση που ήταν η πρώτη σύζυγος του Καρβέλα και μαζί έχουν μία κόρη, την Σοφία Καρβέλα, διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με την Αννίτα Πάνια με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε τον γιο του Ανδρέα αλλά και την Έλενα Φερεντίνου με την οποία βρίσκεται τώρα σε σχέση και πριν 2 χρόνια απέκτησε μαζί της τον μικρό Φαίδωνα.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, το μεσαίο παιδί του καλλιτέχνη βρέθηκε κι αυτός στο πάρτι και φωτογραφήθηκε με την Άννα Βίσση η οποία στη λεζάντα έγραψε «το ξεχωριστό μου φιλαράκι», στα αγγλικά.


Ο Νίκος Καρβέλας υπήρξε παντρεμένος με την Άννα Βίσση από το 1983 έως το 1992, ενώ ξαναπαντρεύτηκε με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια το 2010 με την οποία επίσης χώρισε το 2016.


Ο 72χρονος καλλιτέχνης πλέον διατηρεί δεσμό από το 2019 με την 34χρονη Έλενα Φερεντίνου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *