ΚΕΕΕ: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Χρ. Τοψίδη και τους εκλεγμένους εκπροσώπους Επιμελητηρίων

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών φέρνει στο τιμόνι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Η Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ) της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εύχεται στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη να έχει μία επιτυχημένη θητεία και να αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία και στις επιχειρήσεις, από το νέο του θώκο.


Επιπλέον, η ΔΕ της ΚΕΕΕ εύχεται σε όσους εκπροσώπους Επιμελητήριων εξελέγησαν, να επιτύχουν στα νέα τους καθήκοντα. Μεταξύ αυτών, «καλή θητεία» εύχεται και στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Νήσων, κ. Γιάννη Βουτσινά, ο οποίος, στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, ήρθε πρώτος σε ψήφους στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. 

Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τις θέσεις των Επιμελητήριων και τα ζητήματα τα οποία καλούνται οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν, είναι θετικό να καταλαμβάνουν αυτοδιοικητικές θέσεις, καθώς με τη γνώση και την εμπειρία τους, θα συνεισφέρουν στην προάσπιση και εξέλιξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης, συγχαίρει όλους τους επιμελητηριακούς, αιρετούς αλλά και στελέχη, οι οποίοι, ως υποψήφιοι, συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *