Σοκαριστική αποκάλυψη του Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία – Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι»

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν και σοκάρουν έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς δήλωσε είπε  ότι δύο από τις δολοφονίες στη Νέα Καληδονία, αφορούν συγγενικά του πρόσωπα.


Μία εκλογική μεταρρύθμιση που ψηφίστηκε στη Γαλλία, έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στην περιοχή και ο στρατός επενέβη για να καταστείλει τη βία, χωρίς να αποφεύγονται και οι θάνατοι ανθρώπων, με τον Καρεμπέ να υποστηρίζει ότι από τις 9 δολοφονίες, οι δύο ήταν συγγενείς του.

Ο Καρεμπέ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 για το θέμα και ανέφερε:

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό και παρέμεινα σιωπηλός. Επειδή βρίσκομαι σε πένθος. Δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι. Ο λόγος είναι ισχυρός, αλλά πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες για αυτές τις δολοφονίες.

Κανονικά το δημοψήφισμα πρέπει να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και πρόσφατα το Παρίσι αποφάσισε να το κάνει το 2021 αντί για το 2022. Έτσι υπήρξαν αποχές και το γεγονός ότι μπορεί να θεσπιστεί αυτός ο νόμος οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη αντίδραση την οποία καταδικάζω. Και στις δύο κατευθύνσεις, δεν μπορούμε να σκοτώνουμε ανθρώπους ατιμώρητα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *