Βόλος: Σε σοβαρή κατάσταση το παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο – Είναι διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

 

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί πο παρασύρθηκε από λεωφορείο στον Βόλο, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πήραν την απόφαση να μεταφερθεί από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου βρίσκεται πλέον διασωληνωμένο.


Η παράσυρση από το λεωφορείο έγινε μπροστά στη μητέρα του, κοντά στο σπίτι που έμεναν στο Βόλο.

Πιο αναλυτικά, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται 5,5 ετών αγοράκι που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου από λεωφορείο καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του, στη Νέα Ιωνία.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διασωληνώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο, διότι το παιδί παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.15 το απόγευμα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, στη συμβολή των οδών Χ. Λούλη και Αναπαύσεως κοντά στο παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *