Τράπερ Don Leon: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος – Δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν»

 

Ο Don Leon, που απολογείται αύριο (6.12.2023) μετά τη νέα σύλληψή του για τη συμμετοχή του στη σπείρα, που ανατίναζε ΑΤΜ, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και ο γνωστός τράπερ τόνισε ότι δεν είναι «κακός άνθρωπος».


«Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν», είπε ο τράπερ Don Leon, που αύριο.

«Είμαι 28 ετών και από μικρός δούλευα για να βγάζω πέρα τις υποχρεώσεις. Από τα 18 μου έγινα πατέρας. Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου», τόνισε o γνωστός τράπερ.

Στον 28χρονο τράπερ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή. Το αδίκημα αφορά σε καταδίωξη που έλαβε χώρα στο Αίγιο μετά από ληστεία σε ΑΤΜ και έχει αποδοθεί και στους τρεις κατηγορούμενους.

Πρόκειται για κατηγορία, η οποία δεν περιλαμβανόταν στο διαβιβαστικό της αστυνομίας αλλά αποδόθηκε από την εισαγγελική αρχή, όταν μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας. Παράλληλα, σε βάρος του τράπερ έχουν αποδοθεί – εκτός της απόπειρας ανθρωποκτονίας – τα εξής αδικήματα:


⁃ συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση


⁃ Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

⁃ Έκρηξη από κοινού

⁃ Διακεκριμένη οπλοκατοχή

⁃ Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών


⁃ Πλαστογραφία μετά χρήσης

⁃ Εμπρησμός

⁃ Φθορά ξένης ιδιοκτησίας

⁃ Οπλοφορία και οπλοχρησία

⁃ Παράνομη βία

⁃ Άσκοποι πυροβολισμοί

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *