Το χρονικό του φρικιαστικού θανάτου γυναίκας σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Διαμελίστηκε σε κρεατομηχανή – Οι απεγνωσμένες φωνές της κόρης της

 

Φρίκη και σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου θανάτου 50χρονης γυναίκας, η οποία διαμελίστηκε από κρεατομηχανή μέσα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι.


 Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής και ηλικίας γύρω στα 50, φέρεται να καθάριζε την κρεατομηχανή. Ξαφνικά για άγνωστο λόγο μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε μεγάλο μηχάνημα κρέατος με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να βρει φριχτό θάνατο.

Στο κρεοπωλείο ήταν και η κόρη της, που φυσικά υπέστη τεράστιο σοκ. Η κόρη της άτυχης γυναίκας βγήκε στο δρόμο και άρχισε να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια, όπως είπε στην ΕΡΤ γείτονας, που είδε την τραγική σκηνή.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», είπε ο γείτονας.

Στο σημείο πήγε η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *