Θρίλερ στη Σύμη: Αγνοείται από χθες γνωστός παρουσιαστής του BBC


Συναγερμός έχει σημάνει στη Σύμη, καθώς αγνοείται ο γνωστός  παρουσιαστής του BBC Δρ Μάικλ Μόσλεϊ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γιατρός ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης  προκειμένου να πάει για πεζοπορία στην παραλία του Αγίου Νικολάου και δεν επέστρεψε στο σπίτι που διέμενε. Η σύζυγός του – επίσης γιατρός – Κλερ Μπέιλι, ήταν εκείνη που κινητοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες το μεσημέρι ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου της Σύμης. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι ο 67χρονος, ο οποίος δεν φέρεται να είχε θέματα με την υγεία του, αποφάσισε να επιστρέψει πεζός. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και τα ίχνη του αγνοούνται.

Σήμερα το πρωί η σύζυγος του έκανε δήλωση εξαφάνισης του 67χρονου δημοσιογράφου στην αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα και η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι Αρχές φοβούνται ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου.


Ο 67χρονος παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το This Morning και το The One Show. Είναι επίσης οικοδεσπότης του podcast Just One Thing για την υγεία για το BBC.

Για την εξαφάνιση του 67χρονου γιατρού μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, επιβεβαιώνοντας πως οι έρευνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν έχουν ακόμη αποδώσει κάποιο εύρημα.

«Βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ζητήσαμε τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Απλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται», ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *