Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης – Το μωρό που κυοφορούσε και το τέταρτο πρόσωπο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης το 2021, στην Κυψέλη.


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η κοπέλα ήταν έγκυος 8 μηνών και οι Αρχές ερευνούν τι απέγινε το μωρό, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή τέταρτου προσώπου στην υπόθεση.

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το βρέφος αναζητούν οι αστυνομικοί, όπως αν η Φαίη γέννησε σε νοσοκομείο, τότε σε ποιο νοσοκομείο γέννησε, εάν το μωρό ήρθε στον κόσμο ζωντανό ή νεκρό και σε περίπτωση που η 23χρονη γέννησε ζωντανό το παιδί, τότε τι απέγινε.

Ανάμεσα στα σενάρια της έρευνας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να το πέταξαν στα σκουπίδια αμέσως μετά τη γέννησή του, αλλά αυτό της αποβολής λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί η κοπέλα.

Έρευνες για τέταρτο πρόσωπο που πιθανώς εμπλέκεται στη δολοφονία

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός 42χρονου Αλβανού στη δολοφονία της Φαίης.


Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας, η σορός της 23χρονης μεταφέρθηκε με ένα μαύρο τζιπ από το σπίτι – “κολαστήριο” στο σημείο, όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα.


Το σενάριο που εξετάζεται είναι ο οδηγός του τζιπ να είναι αυτός ο 42χρονος Αλβανός, συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην περιοχή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *